Contact|

Jaarcongres Huiselijk Geweld


16 juni 2022 | 't Spant, Bussum

Voorwaarden

Organisatie
Het programma voor het 9e Jaarcongres Huiselijk Geweld is ontwikkeld in samenwerking met Uitgeverij SWP en de tijdschriften Sozio en PIP. De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom in Amsterdam. 
 
Datum en plaats
Het congres vindt plaats op 16 juni 2022 in Congrescentrum 't Spant in Bussum.

Het is als vanouds mogelijk om op locatie deel te nemen, maar wanneer u liever thuis blijft dan kunt u ook kiezen voor online deelname (via livestream).

U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Bij uw inschrijving geeft u aan of u fysiek of online wilt deelnemen. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten.

Prijs 

Prijs fysieke deelname
Reguliere prijs voor deelname op locatie bedraagt €325,- excl. BTW per persoon, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal. 

Afhankelijk van de maatregelen die de overheid op de congresdag stelt aan toegang voor evenementen, kan het echter wel nodig zijn om een corona toegangsbewijs met legitimatiebewijs te tonen voordat u mag deelnemen. Indien er op dat moment maatregelen van toepassing zijn, dan zullen wij deelnemers hierover informeren en de inschrijvingsvoorwaarden op de website updaten.
Voor een corona toegangsbewijs kunt in ieder geval gebruik maken van de (gratis) CoronaCheck-app. Op basis van volledige vaccinatie, herstelbewijs of negatief testresultaat, kunt u een QR-code aanvragen die toegang geeft tot evenementen en congressen. Voor meer informatie over het corona toegangsbewijs en de CoronaCheck-app verwijzen wij u naar de website van de rijksoverheid. Het niet willen gebruiken van een corona toegansbewijs en de CoronaCheck-app (of geprinte QR code), is helaas geen reden voor annulering met restitutie. U kunt u dan natuurlijk wel aanmelden voor online deelname

Prijs online deelname
Reguliere prijs voor deelname via online livestream is €295,- excl BTW per persoon, dit is inclusief congresmateriaal dat naar u thuis wordt opgestuurd. 
De congrestas met congresmateriaal wordt naar online deelnemers per post verstuurd. 
Voor aanvullende toelichting op het online congres via livestream is een bijlage met FAQ ontwikkeld, de meest gestelde vragen (en antwoorden) zijn hierin opgenomen. Mist u informatie? Bel ons dan op 020-3203364.

Inschrijvingsvoorwaarden

Uw inschrijving wijzigen? Hiervoor gelden aanvullende voorwaarden.

Een deelnemer mag de deelname (van fysiek naar online en andersom) éénmaal kosteloos wijzigen, voor een tweede of derde wijziging rekenen wij €25,- euro administratiekosten.

  • Het is tot 14 dagen voor het congres mogelijk om, met restitutie van een deel van het inschrijfgeld, fysieke deelname te wijzigen naar online deelname. U ontvangt een credit van €50,- excl btw. 
  • Het is binnen 14 dagen tot 7 dagen voor het congres mogelijk om, met restitutie van een deel van het inschrijfgeld, fysieke deelname te wijzigen naar online deelname. U ontvangt een credit van €25,- excl btw. 
  • Het is binnen 7 dagen voor het congres mogelijk om fysieke deelname te wijzigen naar online deelname, maar hierop is geen restitutie van toepassing. U ontvangt geen creditnota.
  • Het is tot de dag voor het congres mogelijk om tegen meerprijs van €50,- excl btw, online deelname aan het congres aan te passen naar fysieke deelname op locatie.
Kortingsregelingen
Voorinschrijvingskorting: Inschrijvingen die online voltooid worden voordat het programma is gepubliceerd, ontvangen 50 euro korting op de deelnamekosten. De verwachting is dat het programma rond februari/maart 2022 gereed is.  Voorinschrijvingsprijs is €275,- excl. btw voor deelname op locatie en €245,- excl. btw voor online deelname.

EARLY BIRD korting: Na publicatie van het programma ontvangen snelle beslissers 30 euro korting op de deelnamekosten. Early Bird prijs is €295,- excl. btw voor deelname op locatie en €265,- excl. btw voor online deelname. Voorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk 1 mei 2022 online is ingevoerd.

Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname. Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.

Studenten: studenten ontvangen € 59,- korting. Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd.

Sozio- en PiP-abonnees: ontvangen € 30,- korting op hun deelname. Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Per abonneenummer wordt er voor één persoon korting aangeboden. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift. 

Voorinschrijvingskorting en Early Bird korting worden op basis van inschrijfdatum automatisch verwerkt. Overige kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, dan dient u dit zelf aan te vinken bij uw aanmelding. Met terugwerkende kracht worden er geen kortingen verwerkt.

Annuleringsregeling

Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  1. Bij annulering vóór 2 juni 2022 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd
  2. Bij annulering tussen 2 juni 2022 en 9 juni 2022 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd
  3. Bij annulering na 9 juni 2022 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd

Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.


Algemene Voorwaarden

Bij aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden van Logacom van kracht. Kijk hiervoor op www.logacom.nl.

Contact

Programmering:

​Paul Roosenstein, Logacom, planning@logacom.nl
 

Overige informatie:
Congressecretariaat Logacom BV, office@logacom.nl
Berichten per mail proberen wij binnen 48 uur te beantwoorden. Wilt u direct antwoord op uw vraag? Bel dan naar 020 - 320 33 64 (op kantoordagen bereikbaar van 9:00 tot 17:00)

Bezoekadres:
Bildung.city
Spaklerweg 79
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

Postadres:
Postbus 12010
1100 AA AMSTERDAM

www.logacom.nl
​Telefoon 020-3203364