Contact|

Jaarcongres Huiselijk Geweld


25 november 2021 | Online

Voorwaarden

Organisatie
Het programma voor het 8e Jaarcongres Huiselijk Geweld is ontwikkeld in samenwerking met de Stichting Civil Care  en via partners Uitgeverij SWP en de tijdschriften Sozio en PIP. De organisatorische verantwoordelijkheid is in handen van congresbureau Logacom in Amsterdam. 
 
Datum en plaats
Het congres vindt plaats op 25 november 2021 en wordt geheel online verzorgd.

Voor aanvullende toelichting op het congres als online livestream is een bijlage met FAQ ontwikkeld, de meest gestelde vragen (en antwoorden) zijn hierin opgenomen.
U kunt zich inschrijven via het online aanmeldingsformulier. Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u een factuur voor de betaling van de deelnamekosten.

Inschrijvingsvoorwaarden
Deelname aan dit congres bedraagt normaliter €325,- excl. btw, dit is inclusief lunch, consumpties en congresmateriaal: congrestas, schrijfbloc, balpen, online programmaboekje en handouts van de verschillende presentaties (mits beschikbaar gesteld door spreker). De deelnameprijs voor online deelname is naar beneden bijgesteld op €275,- excl BTW en is inclusief congresmateriaal. Voor het verzorgen van een livestream als online congres is geen locatie nodig maar wel aanvullende techniek, (technisch) personeel en een online platform. De congrestas met congresmateriaal wordt online deelnemers per post verstuurd.

Algemene Voorwaarden
Bij aanmelding zijn de Algemene Voorwaarden van Logacom van kracht. Kijkt u hiervoor op: www.logacom.nl.

Annuleringsregeling
Voor annulering gelden de volgende termijnen:

  1. Bij annulering vóór 11 november 2021 bent u 25% van de deelnamekosten verschuldigd.
  2. Bij annulering tussen 11 november en 18 november 2021 bent u 50% van de deelnamekosten verschuldigd.
  3. Bij annulering na 18 november 2021 bent u de volledige deelnamekosten verschuldigd.

Bij verhindering heeft een deelnemer het recht zich zonder kosten te laten vervangen, mits dit van tevoren schriftelijk aan de organisatie is gemeld.

 
Kortingsregelingen
Voorinschrijvingskorting: Inschrijvingen die online voltooid worden voordat het programma is gepubliceerd, ontvangen 40 euro korting op de deelnamekosten. De verwachting is dat het programma medio augustus 2021 gepubliceerd wordt. Voorinschrijvingsprijs is €235,00 excl. btw.
EARLY BIRD korting: Na publicatie van het programma ontvangen snelle beslissers 30 euro korting op de deelnamekosten. Early Bird prijs is €245,00 excl. btw.
Voorwaarde is dat de aanmelding uiterlijk 15 september 2021 online is ingevoerd.
Meerpersoonskorting: bij meerdere deelnemers uit dezelfde instelling/organisatie krijgt de tweede persoon 5% korting en de derde en alle volgende personen 10% korting op congresdeelname.Voorwaarde is dat het factuuradres voor alle deelnemers gelijk is.
Studentenkorting: studenten hebben recht op € 69,- korting. 
Voorwaarde is dat er bij de aanmelding een leesbare kopie van de collegekaart wordt gevoegd. 
SoziO- en PIP-abonnees: ontvangen € 34,- korting op hun deelname. 
Voorwaarde is opgave van uw abonneenummer, dat hebben wij nodig om uw korting te kunnen verwerken. Het nummer kunt u vinden op de adresdrager op de seal van het tijdschrift.
Kortingen kunnen, behalve de meerpersoonskorting, niet met elkaar worden gecombineerd. Wanneer u gebruik wilt maken van een korting, vermeld dit in het opmerkingenvak bij aanmelding.

 


Programmaontwikkeling

  • Sander van Arum, Stichting Civil Care
  • Paul Roosenstein
  • Kirsten Knobbe, Logacom BV

k.knobbe@logacom.nl

Congresorganisatie
Charlotte Koelmans, Logacom BV
c.koelmans@logacom.nl

Congressecretariaat 
Logacom BV
office@logacom.nl
T 020-3203364

Bezoekadres:
Spaklerweg 79
1114 AE Amsterdam-Duivendrecht

Postadres:
Postbus 12010
1100 AA Amsterdam-Zuidoost

Websites: www.huiselijkgeweldcongres.nl, www.Logacom.nl
Facebook: www.facebook.com/Logacombv
Twitter: @Logacom