Contact|

Jaarcongres Huiselijk Geweld


19 NOV 2020 | Online

Accreditatie

 

Aanvraag van accrditatie

Accreditatie voor dit congres wordt aangevraagd bij een aantal verenigingen, op basis van het programma zijn wij nog in overleg om te bepalen welke verenigingen. Heeft u een specifiek verzoek? Laat het ons weten via office@logacom.nl.

‚ÄčAdvocaten kunnen op grond van de Verordening op de vakbekwaamheid en meer in het bijzonder artikel 4 van de Regeling vakbekwaamheid van de NOvA zelf beoordelen of het onderwijs hun vakbekwaamheid ten goede is gekomen, het congres aan de voorwaarden uit de Regeling vakbekwaamheid heeft voldaan en daarmee opleidingspunten kan opleveren. Na afloop van het congres wordt, indien gewenst, op verzoek een bewijs van deelname toegestuurd.

 

Procedure & Voorwaarden

Indien u gebruik wilt maken van accreditatie, dan zijn er een paar belangrijke dingen om rekening mee te houden. Leest u onderstaande voorwaarden en regels alstublieft goed door. Voor vragen en opmerkingen kunt u ons altijd mailen (office@logacom.nl) of bellen (020-3203364). 

Presentie bij online deelname
Voor online deelnemers is het zetten van een handtekening voor presentie (zoals bij een fysiek congres) niet mogelijk. Daarom wordt er voor online deelnemers een accreditatietoets gemaakt om te controleren of de lezingen gevolgd zijn. Deelnemers ontvangen na afloop van het congres een e-mail met link naar evaluatie en handouts, daarbij zit ook de link naar de accreditaitetoets. NB deze accreditatietoets dient met tenminste 70% positief resultaat behaald te worden.

Registratienummer
Wanneer u gebruik wilt maken van accreditatie dan hebben wij uw registratienummer nodig. Uw registratienummer heeft u bij uw aanmelding op kunnen geven. Indien u dit nog niet gedaan heeft, kunt u een e-mail sturen naar office@logacom.nl.