Contact|

Jaarcongres Huiselijk Geweld


23 november 2023 | De Reehorst Ede

UPDATE Januari '22: Deelname OP LOCATIE in Bussum én ONLINE via livestream


We moeten in Nederland weer even op onze tellen passen waar het gaat om het coronavirus. Wij kunnen nog steeds fysieke bijeenkomsten organiseren, waar u als deelnemer face to face kunt kennismaken met andere professionals, maar er zijn wel weer wat extra regels waar wij ons aan moeten houden. Voor dit congres is de locatie het Spant in Bussum en deze locatie is groot genoeg om u te ontvangen. Deelnemers moeten een coronatoegangsbewijs (incl. legitimatie) laten zien, deelnemers hebben een vaste zitplaats in de zaal, moeten een mondkapje dragen en er is voldoende ruimte om afstand tot elkaar te houden als die regel nog van toepassing is. In samenwerking met de locatie verzorgen wij uiteraard een gevarieerde lunch.

Blijft u liever thuis of in uw eigen praktijk? Dan is ook online deelname via livestream weer mogelijk. U neemt dan deel van achter uw eigen pc, laptop of tablet. Live vragen stellen aan de spreker op het podium kan dan via chat met de moderator van Logacom.

Bij inschrijving kunt u uw keuze voor deelname op locatie of online livestream opgeven.

Uitvoering op locatie vindt uiteraard plaats conform de regels die de Rijksoverheid op moment van uitvoering stelt aan evenementen en congressen. Zover nu bekend betekent dit dat u naast uw inschrijving bij Logacom ook een corona toegangsbewijs nodig heeft. Hiervoor kunt u eenvoudig (en gratis) gebruik maken van de CoronaCheck-app. Meer informatie over het corona toegangsbewijs kunt u nalezen op de website van de Rijksoverheid.  

Wilt u meer weten over de verschillende mogelijkheden van deelname en de voorwaarden die daarbij gelden? Check dan de pagina voorwaarden van de website voor meer informatie.